Laatu

Laadunhallinta on yrityksen toiminnan jatkuvaa kehittämistä. Asiakkaiden tyytyväisyys sekä yrityksen kilpailukyvyn kehittäminen ja liiketoiminnan kannattavuus ovat yritystä johtavia tekijöitä, mihin sertifioidut laadunhallintajärjestelmät luovat vankan pohjan. Järjestelmät kehittävät yrityksen toimintaa ja prosesseja, ja samalla asiakkaat hyötyvät parantuneesta palvelusta ja tuottavuudesta tuotannossa mm. alentuneiden virhekustannusten muodossa.

Noudatamme toiminnassamme ISO 9001:2015 sekä ISO 14001:2004 sertifioituja laatujärjestelmiä. Lisäksi kaikki tehtaamme on sertifioitu terveydenhuollon laitteiden laatustandardin ISO 13485:2003 mukaan. Tuotannossamme on myös meidän MDD CE –merkillä varustettuja tuotteita.

     

Klikkaa kuvaa avataksesi sertifikaatin pdf-muodossa.

Seuranta ja jäljitettävyys

Laadunvarmistuksemme perustuu kaikille tuotteille laadittuihin erillisiin dokumentteihin, joissa on määritelty tuotteista tarkastettavat kohteet sekä tarkastustiheys. Asiakkaan pyynnöstä, toimitamme jokaisen toimituserän mukana laatuvakuutuksen, (Certificate of Conformity), jolla vakuutamme, että tuotteet on valmistettu, tarkastettu ja tarvittaessa testattu vaatimusten mukaan.

Ympäristö

Ympäristöjärjestelmä on systemaattinen tapa parantaa ympäristöasioiden hallintaa. ISO 14001 ympäristöjärjestelmämalli auttaa organisaatioita sekä parantamaan ympäristönsuojelunsa tasoa että osoittamaan ympäristöasioiden ottamista huomioon jokapäiväisessä toiminnassaan. Ruiskuvaluprosessissa esimerkiksi syntyy yleensä muovijätettä. Muovijäte muodostuu prosessin aikana tulevasta valukanavajätteestä sekä mahdollisista laatupoikkeavista tuotteista. Tämä muovijäte voidaan yleensä rouhia ja käyttää ajossa uudestaan, millä pyritään vähentämään syntynyttä hukkaa ja näin minimoimaan muovijätteen aiheuttamaa ympäristövaikutusta. Myös oikealla tuote- ja muottisuunnittelulla pystytään vaikuttamaan tuotteen elinkaaren ympäristövaikutuksiin.

Yhteydenottolomake
Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Viestissä voit kertoa tarkemmin mistä olet kiinnostunut tai miten voimme auttaa. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

*Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.