Muovituotteiden sopimusvalmistus

Plastone hoitaa muovituotteiden sopimusvalmistuksen luotettavasti ja ammattitaidolla. Olemme erikoistuneet teknisesti vaativien tarkkuusmuovituotteiden sopimusvalmistukseen ja tarjoamme asiakkaillemme kattavan palvelukonseptin aina tuotteen suunnittelusta lopputoimitukseen asti.

Tuotteiden kokoonpano ja jälkityöt

Tuote ei ole aina valmis heti tuotteen ruiskuvalun jälkeen. Joskus tuotteeseen pitää tehdä jälkitöitä, joita voivat olla esimerkiksi erilaiset kokoonpanotyöt, painatukset tai hitsaukset. Yleensä tuotteeseen tehtävät jälkityöt on järkevintä tehdä samassa paikassa kuin tuotteen valmistus. Tarjoammekin asiakkaillemme kaikilla tehtaillamme kattavan valikoiman erilaisia ruiskuvalutuotteeseen liittyvä jälkitöitä. Tahdomme olla asiakkaillemme kokonaisvaltainen sopimusvalmistaja.

Hoidamme jokaisen työvaiheen noudattaen korkeimpia laatustandardeja. Henkilökuntamme on kokenutta ja ammattitaitoista, joka takaa onnistuneen lopputuloksen projektissa kuin projektissa.

Ota yhteyttä »

sopimusvalmistus ja jäkityöt ammattitaidolla Jälkityöt laadukkaasti ja valvotusti

Ostettavat komponentit

Kokoonpanotyöt vaativat usein tuotteeseen ostettavia komponentteja, hitserttejä tai muita osia. Näiden komponenttien osto tuotteeseen varmistetaan jo tuotannon suunnitteluvaiheessa, jolloin sopimusvalmistus voidaan toteuttaa sovittujen aikataulujen mukaisesti. Komponenttien toimitusajoista riippuen varastoimme tuotteet joko itse tai kumppaniemme avulla erikseen sovittujen toimituserien mukaisesti.

Tampopainatus

Tampopainatuksessa painoväri siirretään painotyynyn avulla erilliseltä värialustalta tuotteen pintaan. Tampopainatuksella pystytään tekemään moniväripainatuksia myös kaareville pinnoille. Tampopainamme tuotteet itse pääsääntöisesti Viron tehtaillamme.

Lasermerkkaus

Lasermerkkauksella poltetaan merkinnät muovin pintaan lasersäteen avulla. Lasermerkkaus soveltuu monimuotoisten kuvioiden ja tekstien tekemiseen ja sitä voidaan hyödyntää tuotteessa esimerkiksi sarjanumeroiden tekemisessä tuotteen pintaan. Lasermerkkaamme tuotteet itse pääsääntöisesti Viron tehtaillamme.

Laserhitsaus

Muovin laserhitsauksella on paljon etuja hitsauksen hyvän kestävyyden lisäksi. Näitä etuja ovat mm. erinomainen ulkonäkö eikä purseita tässä menetelmässä synny lainkaan. Ehtona laserhitsaukselle on, että muovilaatujen sulamispisteet sattuvat samalle lämpötila-alueelle. Etenkin amorfiset muovimateriaalit soveltuvat hyvin laserhitsaukseen hyvän läpäisevyytensä takia. Myös absorboivalla komponentilla on merkitystä, ja paras absorbaatti on yleensä musta.

Ultraäänihitsaus

Ultraäänihitsaus on kestomuovien liittämismenetelmä, missä värähtelyenergia välitetään äänipäällä hitsattavaan kappaleeseen, jonka kautta värähtelyenergia johtuu muoviosien väliseen liitospintaan. Suurimman puristuksen alaisena oleva alue sulaa ensimmäisenä ja näin syntyy hitsausliitos. Ultraäänihitsaus soveltuu kestomuovien liittämiseen, koska uä-hitsauksen edellytyksenä on liitettävien materiaalien sulaminen.

Teemme itse ultraäänihitsausta tuotteiden liittämiseksi, äänipäät ja jigit teetämme yhteistyökumppaneillamme.

Liimaus

Tietyissä kohteissa liimaus on hyvä ja edullinen muoviosien liittämismenetelmä. Tuotteiden liimaus vaatii osaamista etenkin sopivien liimojen valinnan suhteen. Liimaamme sekä manuaalisesti että liimausautomaattia käyttäen.

Sopimusvalmistuksen Jälkityöt 2 Sopimusvalmistus Jälkityöt 1

Tiivistäminen

Automatisoidun tiivistyskoneen ansiosta sopimusvalmistus voidaan toteuttaa aina korkealaatuisesti. Tiivistyskoneemme avulla voimme tiivistää hankaliakin muotoja. Näin valmistus saadaan tehtyä alusta loppuun nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Sopimusvalmistus tiivistäminen

Sterilointi

Terveydenhuoltoon meneviä tuotteitamme steriloidaan eri menetelmillä. Sopimusvalmistus-yksikkömme toteuttaa tällä hetkellä gamma-, beta-, höyry- sekä EO-steriloitavia tuotteita. Sterilointeja varten meillä on luotettavat yhteistyökumppanit verkostossamme, ja steriloinnista saamme asianmukaiset sterilointitodistukset edelleen asiakkaillemme toimitettaviksi.

Logistiikka- ja varastointipalvelut

Tuotannon ja pakkaamisen jälkeen tarjoamme asiakkaillemme varastointi- ja toimituspalveluita, osana sopimusvalmistus -palveluitamme. Asiakkaidemme keskeytymätön tuotanto vaatii usein tuotannon ennakointia ja varmuusvarastointia, ja asiakkaan kanssa erikseen sovituista tuotteista pidämme puskurivarastoja, joista toimitukset tapahtuvat tarvittaessa 24h kuluessa tilauksen tulemisesta. Sovimme yhdessä asiakkaan kanssa hänelle parhaiten soveltuvan vaihtoehdon niin, että toimitus tapahtuu haluttuna aikana haluttuun toimitusosoitteeseen.

Pakkaaminen, puhdastilapakkaaminen

Tuotteiden pakkauksen tehtävänä on suojata tuotetta ympäristöstä tulevilta haitoilta, kuten lialta ja valolta. Osa tuotteista pakataan meillä suoraan loppuasiakaspakkauksiin, mutta suurin osa pakkaamistamme tuotteista pakataan asiakkaillemme edelleen jalostettaviksi. Pakkauksista meillä on olemassa selkeät yhdessä asiakkaan kanssa sovitut ohjeet. Näin toimimalla varmistamme, että sopimusvalmistus vastaa yrityksenne logistisia tarpeita.

Teemme pakkaustöitä myös ISO 8 luokan puhdastilassamme, ja tällöin pakkausmateriaalit ja menetelmät on tarkkaan erikseen sovittu yhdessä asiakkaan kanssa.

Ratapakkauskone

Joskus tuotteen pakkaaminen yksittäispakkaukseen on perusteltua tuotteen tarkoituksen, tai loppukäyttäjästä johtuvan syyn takia. Plastonella olevan ratapakkauskoneen avulla voimme pakata asiakkaidemme yksittäisiä tuotteita tai tuotekokonaisuuksia kustannustehokkaasti nopeasti verrattuna manuaaliseen pakkaamiseen. Karkeasti arvioiden manuaaliseen pakkaamiseen verrattuna kustannussäästöjä saadaan helposti jopa 50%.

Ratapakkauskoneella on mahdollista pakata tuotteita joko yksittäispakkauksena tai useamman tuotteen kokonaisuuksina. Pakattavan tuotteen tai tuotekokonaisuuden mitat voivat vaihdella maksimissaan n. 300x300x50 mm asti.

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä sopimusvalmistuksesta?

Kysy lisätietoja ja tilaa laadukkaiden muovituotteiden sopimusvalmistus Plastonelta.

Katso yhteystietomme »

sopimusvalmistus ratapakkauskoneella sopimusvalmistus - alkomnetrin pillejä

Yhteydenottolomake
Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Viestissä voit kertoa tarkemmin mistä olet kiinnostunut tai miten voimme auttaa. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

*Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.