Tuotteiden kokoonpanotyöt

Kokoonpanotyöt asiakkaan ja tuotteen tarpeiden mukaan. Tuotannon jatkuva kehittäminen ja automatisointi on osa Plastonen normaalia toimintaa. Aina automatisointi ei kuitenkaan tule kyseeseen, ja tällöin tarvitaan ihmistä erilaisiin tuotannon kokoonpanotöihin. Sopimusvalmistajana teemme manuaalista kokoonpanoa kaikilla tehtaillamme. Nurmijärven tehdas on erikoistunut erilaisiin puhdastilassa ja pölyttömässä tilassa tapahtuviin kokoonpanotöihin. Sauen ja Haapsalun tehtaat ovat erikoistuneet etenkin sähkö- ja elektroniikkateollisuuden kokoonpanoihin, mutta myös Haapsalusta löytyy pölytön tila sitä vaativille kokoonpanotöille.

Kokoonpanemme sekä massatuotteita että suurta tarkkuutta vaativia erikoistuotteita, ja sarjakoot voivat vaihdella aina muutamasta sadasta useisiin tuhansiin kappaleisiin asti. Plastonen muottivalmistuksen puolella pystymme valmistamaan erilaisia jigejä ja muita apuvälineitä avuksi kokoonpanotöihin.

Ota yhteyttä

Valitse yhteistyökumppaniksesi luotettava yritys ja ota yhteyttä Plastoneen »

Kokoonpanotyöt työn alla kokoonpanotyöt varmalla ammattitaidolla

Yhteydenottolomake
Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Viestissä voit kertoa tarkemmin mistä olet kiinnostunut tai miten voimme auttaa. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

*Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.