Tuotannon suunnittelu

Tilauksen tullessa kuormitamme sarjan välittömästi tuotantoomme ja tämän perusteella vahvistamme asiakkaallemme toimitusajan. Toimitusvarmuutemme on vuonna 2016 ollut keskimäärin 98 %.

Tuotannon optimointi

Tuotanto optimoidaan tuotannon ylösajovaiheessa ja ajoparametrit tallennetaan elektronisesti konekohtaisesti.

Ostettavat komponentit ja palvelut

Tuotteeseen ostettavat komponentit ja palvelut varmistetaan tuotannonsuunnitteluvaiheessa.

Materiaalinkäsittely

Raaka-aineet siirrämme koneille raaka-ainejärjestelmällämme. Kuivattavia raaka-aineita varten meillä on keskitetty kuivailmakuivausjärjestelmä.

Puskurointivarastot

Asiakkaan kanssa erikseen sovituista tuotteista pidämme puskurivarastoja, joista toimitukset tapahtuvat tarvittaessa 24h kuluessa tilauksen tulemisesta.

Tuotteen elinkaarenhallinta

Tuotteen elinkaaren lopussa suunnittelemme yhdessä asiakkaamme kanssa tuotteen loppuelinkaaren volyymit ja sovimme muotin kohtalosta. Muotti voidaan joko säilyttää Plastonella odottamassa mahdollisia ennakoimattomia tarpeita, toimittaa asiakkaalle tai sitten romuttaa.

CE JA MDD

​Meillä on kokemusta MDD:n mukaisesti CE-merkityistä tuotteista ja meidät auditoidaan vuosittain erikseen näiden tuotteiden osalta. CE-merkintä tuotteessa osoittaa, että valmistaja vakuuttaa tuotteen täyttävän sitä koskevien EU:n direktiivien vaatimukset ja että tuote on läpikäynyt mahdollisesti vaaditut tarkistukset. Euroopan talousalueella merkintä on pakollinen tietyissä tuoteryhmissä, kuten henkilösuojaimissa, leluissa, koneissa ja sähkölaitteissa. MDD –direktiivi 93/42/EEC määrittelee EU:n sisällä myytävien lääkinnällisten laitteiden turvallisuus- ja luotettavuusvaatimukset. Nämä vaatimukset koskevat sekä tuotteita että valmistajia.

Yhteydenottolomake
Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Viestissä voit kertoa tarkemmin mistä olet kiinnostunut tai miten voimme auttaa. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

*Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.