Plastone Oy

plastone-oyPlastone haluaa olla asiakkaidensa ensisijainen vaihtoehto muovituotteiden sopimusvalmistajaksi

Valmistamme alihankintana laadukkaat muovikomponentit ruiskupuristamalla. Tämän lisäksi tarjoamme erittäin kattavat oheispalvelut joko itse tehtynä tai laajan verkostomme kautta. Plastone keskittyy pääosin terveydehuollon ja hyvinvoinnin sekä sähkö- ja elektroniikkateollisuuden muovituotteisiin. Tuotteiden laadunvarmistus sekä tuotteiden jatkuva kehittäminen ovat keskeisiä asioita Plastonen arvoketjussa. Suoran, rehellisen ja nopean toiminnan kautta haluamme tuottaa asiakkaillemme ja omistajillemme selvää lisäarvoa.

Historia

plastone-uutinen-Plastone Oy:n nykyisyys yhtenä Suomen ja Viron johtavista ruiskuvaluyrityksistä pohjautuu pitkään kokemukseen ja historiaan aina vuodesta 1980. Alan kokemusta uudella yrityksellä oli perustajajäsenten myötä jo kymmenisen vuotta entuudestaan, joten toiminta käynnistyi nopeasti ja ensimmäinen 1-pesäinen muotti valmistui hammaslääkärien DS-lääkekupin tuotantoon. Nappimattomuotin myötä syntyi omana tuotteena kylpyhuonematot sekä kuramatot. Vuonna 1986 tuotanto siirtyi uuteen omaan halliin konekannan kasvaessa ja tekniikan kehittyessä ja pian otettiin käyttöön myös CAD-suunnittelu.

Vuosikymmenen lopulla yrityksen omistuspohja koki muutoksia mutta 1990 Plastone oli jälleen perustajajäsenten omistuksessa, toimitusjohtajana Tauno Lamminaho.  Muottikysynnän kasvaessa  Plastone osti myös osan Arso-Työkalu Oy:stä. Vuonna 1995 tuotannon haasteisiin vastattiin toimitilojen laajennuksella, yrityskauppojen myötä toimitusjohtajaksi vaihtui Markku Pihlajaniemi. Mattotuotanto siirtyi entiselle sisaryritykselle Plast-Turf Oy:lle 1996 ja Plastone jatkoi toimintaansa muovituotteiden sopimusvalmistajana, osana Saxo-konsernia.

Lue lisää historiastamme

Osaaminen

Plastonen osaaminen keskittyy henkilökuntaan, jolla on hyvin pitkä kokemus muovituotevalmistuksesta joko Plastonen tai jonkun muun ruiskuvaluyrityksen palveluksessa. Kehitämme osaamistamme aktiivisesti, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat ja innovatiiviset käytännöt heidän tuotteidensa valmistukseen. Pyrimme olemaan ensimmäisten joukossa tutustumassa uusiin tekniikoihin ja hyödyntämässä niitä asiakkaidemme hyväksi.

 

 

 

 

Kysyttävää?

Plastone palvelee jokaista asiakastaan räätälöidysti. Kun tarvitsette muovi- ja muottituotannon erikoisosaamista ja kilpailukykyisen toteutuksen, ottakaa yhteyttä meihin. Osaava henkilökuntamme auttaa sopivan ratkaisun löytymisessä mielellään.

Katso tästä yhteystietomme