Tuotekehitys

header-7

 

Suunnittelu

Tavoitteemme on olla mukana tuotesuunnittelussa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa tuotteen elinkaarta. Tällä tavalla pystymme auttamaan asiakasta valitsemaan tuotanto- ja materiaaliteknisesti toimivia ja kannattavia ratkaisuja. Plastonen asiakasrajapinnassa työskentelevät tekniset asiantuntijat ovat asiakkaidemme tuotekehitysosastojen käytettävissä. Tarjoamme myös mielellään asiakkaillemme alusta asti suunniteltuja ja mallinnettuja tuotteita jolloin asiakkaan ei tarvitse kuin hyväksyä suunnitelmat.

Mallinnus

Asiantuntemustamme hyödyntäen mallinnamme mielellään itse tuotteita ja tarvittaessa verkostostamme löytyy myös teollisia suunnittelijoita ja muotoilijoita.

Tuoteoptimointi

Tuotteen, tuotannon ja riskienhallinnan ottaminen huomioon jo suunnitteluvaiheessa on edellytyksenä sille, että tuotteen elinkaarikustannukset saadaan mahdollisimman alhaisiksi ja tuote mahdollisimman nopeasti toimivana markkinoille. Myös olemassa olevien tuotteiden optimoiminen ja kustannustehokkuuden parantaminen on meille ja asiakkaillemme tärkeää.

3D-kuvat ja tekniset analyysit

CAD/CAM -ohjelmilla pystymme piirtämään realistiset 3D-kuvat sekä luomaan 2D-piirustukset. Kuvia ja malleja voidaan hyödyntää simuloimalla eri ohjelmien kautta esimerkiksi massan virtausta, hahmottamaan mahdollisia heikkoja kohtia tuotteessa tai valitsemaan toimivamman raaka-aineen tuotteeseen.

 3D-pikamallit

Oman 3D-printterin ansioista tulostamme nopeasti näköismallit. Verkostomme kautta voimme hankkia erittäin laajan valikoiman materiaaleja. Näillä pystymme suorittamaan eri kokeiluja tuotteisiin ennen kuin muotti tilataan. Verkostomme kautta pystyy myös valmistuttamaan pieniä tuotesarjoja 3D tulostamalla.

 

 

 

 

Kysyttävää?

Plastone palvelee jokaista asiakastaan räätälöidysti. Kun tarvitsette muovi- ja muottituotannon erikoisosaamista ja kilpailukykyisen toteutuksen, ottakaa yhteyttä meihin. Osaava henkilökuntamme auttaa sopivan ratkaisun löytymisessä mielellään.

Katso tästä yhteystietomme