Terveydenhuolto

plastone-oy-terveydenhuolto-

 

Konseptimme

Plastone haluaa olla ensisijainen valinta muovituotteiden sopimusvalmistajaksi suomalaisten terveydenhuollon tuotteiden tarvitsijoille.  Terveydenhuollon tuotteiden valmistuksemme tapahtuu ISO-13485 –standardin mukaisesti.

Terveydenhuollon tuotteiden valmistus on keskittynyt Nurmijärven tehtaallemme. Toimitamme pieniä, tarkkuutta vaativia muoviosia, kokoonpantuja tuotteita sekä valmiita, visuaalisesti edustavia kokonaisuuksia. Koko toimintamme on terveydenhuollon vaatimustenmukaisesti tuotettua, suunniteltua ja dokumentoitua.

Tuote-esimerkit

plastone-tuote-esimerkit-terveydenhuolto» Selaa tästä tuote-esimerkkejä

 

 

 

 

Puhdastila

Plastonen puhdastila on kontrolloitu ISO luokka 8:n mukainen tila. Puhdastilassamme meillä on neljä konetta sekä kokoonpanotilat. Lisäksi meillä on koneiden ympärillä vastaavan puhtausluokan erillisiä puhdastilakaappeja.

MDD, CE, ISO, FDA

Meillä on kokemusta MDD:n mukaisesti CE -merkityistä tuotteista ja meidät auditoidaan vuosittain erikseen näiden tuotteiden osalta. Valmistamme myös FDA-rekisteröityjä tuotteita. Yleisesti terveydenhuollon tuotteiden valmistuksemme tapahtuu ISO-13485 –standardin mukaisesti.

 

 

 

 

Kysyttävää?

Plastone palvelee jokaista asiakastaan räätälöidysti. Kun tarvitsette muovi- ja muottituotannon erikoisosaamista ja kilpailukykyisen toteutuksen, ottakaa yhteyttä meihin. Osaava henkilökuntamme auttaa sopivan ratkaisun löytymisessä mielellään.

Katso tästä yhteystietomme