Ruiskuvalu

header-7

 

Mikroruiskuvalu ~0,1 – 3g

Pienimmät kappaleemme ovat mikroruiskuvalua, missä haaste on etenkin kappaleiden käsittely, koska perinteinen gravitaatioon luottaminen ei enää toimikaan. Tällaisten kappaleiden valmistusta varten meillä on kone, jonka ruuvi on 15 mm.

Normaali ruiskuvalu ~3-700g

Suurin osa tuotteistamme on perinteisiä ruiskuvalutuotteita painoltaan 3 – 700 g.

2-komponenttiruiskuvalu

Nurmijärvellä meillä on yksi kaksikomponenttiruiskuvalukone, minkä lisäksi teemme kaksikomponenttituotteita siirtämällä aihioita käsin tai robotilla muotista toiseen. Tämä on kustannustehokas tapa pienillä sarjoilla.

Silikonivalu

Nestesilikonituotteita valmistamme yhteistyökumppanillamme. Tyypilliset silikonikappaleet ovat lääketieteellisiä kojeita ja erilaisia tiivisteitä.

Kuumaliimavalu

Kuumaliimavalu on etenkin elektroniikkakomponenttien sekä kytkentöjen suojaamiseen hyvin soveltuva menetelmä. Teemme sitä useammalla eri koneella. Kyseisellä tekniikalla pystytään koteloimaan esimerkiksi pintaliitoskomponentteja sisältävä piirilevy itse tuotetta vahingoittamatta.

Puhdastilatuotanto

Nurmijärven ISO-8 luokan puhdastilassamme valmistamme tuotteita lähinnä lääketeollisuuden tarpeisiin.

 

 

 

Kysyttävää?

Plastone palvelee jokaista asiakastaan räätälöidysti. Kun tarvitsette muovi- ja muottituotannon erikoisosaamista ja kilpailukykyisen toteutuksen, ottakaa yhteyttä meihin. Osaava henkilökuntamme auttaa sopivan ratkaisun löytymisessä mielellään.

Katso tästä yhteystietomme