Muu teollisuus ja laitevalmistajat

Plastone-oy-muu-teollisuus-ja-laitevalmistajat-4      

Konseptimme

Toimitamme asiakasräätälöityjä tuotteita eri materiaaleista mm. rakennus- ja kodinkoneteollisuuden sekä urheilu- ja vapaa-ajantuoteteollisuuden käyttöön. Useissa tämän tuoteryhmän tuotteissa tarvitaan vaativia teknisiä ominaisuuksia yhdistettynä hyvään ulkonäköön.

Materiaalit

Valmistamme tuotteita pääasiassa kestomuoveista, erilaisista elastomeereista ja nestemäisestä silikonista. Yhdistämme myös metallia ja muovia ja teemme kaksikomponenttituotteita.

Nestemäisten silikonituotteiden ominaisuuksia ovat korkean ja matalan lämpötilan kesto, pitkä käyttöikä ja hyvä mittapitävyys.

Elastomeerituotteet ovat valmistustekniikaltaan yksinkertaisempia kuin silikonituotteet ja jos niiden pehmeys- ja muut ominaisuudet riittävät, ovat ne hyvä vaihtoehto pehmeäksi muovituotteeksi.
Yleisesti silikonituotteita käytetään paljon erilaisina tiivisteinä, kun taas elastomeerituotteet ovat tavallisempia erilaisissa suojuksissa ja käsin kosketeltavissa tuotteissa.

Tuote-esimerkit

Muu teollisuus ja laitevalmistajat» Selaa tästä tuote-esimerkkejä

 

 

 

 

 

 

 

Kysyttävää?

Plastone palvelee jokaista asiakastaan räätälöidysti. Kun tarvitsette muovi- ja muottituotannon erikoisosaamista ja kilpailukykyisen toteutuksen, ottakaa yhteyttä meihin. Osaava henkilökuntamme auttaa sopivan ratkaisun löytymisessä mielellään.

Katso tästä yhteystietomme