Muotit

plastone-muotit

 

Muottisuunnittelu

Muottisuunnittelu tehdään pääsääntöisesti muottitoimittajillamme, mutta myös itsellämme on osaaminen sekä ohjelmistot muottisuunnitteluun – tällä tavoin pystymme varmistamaan toimivien ja luotettavien muottien saamisen asiakkaillemme.

Muottituotanto

Kuten muottisuunnittelu, myös muottivalmistuksesta valtaosa toteutetaan kumppaneillamme, jolloin pystymme toimittamaan toimivan ja hinnaltaan kilpailukykyisen muotin erityyppisille tuotteille. Oma muottivalmistuksemme on keskittynyt muottien trimmaukseen, muutoksiin ja korjauksiin, mutta valmistamme itse myös muutaman muotin vuodessa alusta loppuun. Oma muottituotanto takaa myös nopeaa toimintaa ongelmatilanteissa.

Muottihankinta

Muottihankinnassa olemme vuosien varrella valinneet joukon muottitoimittajia, joiden kanssa olemme hioneet menetelmät toimiviksi, niin että toimittajat ymmärtävät hyvin tarpeemme ja toiveemme ja me taas tunnemme toimittajiemme vahvuudet.

Muottihuolto ja -säilytys

Kunkin sarjan jälkeen muotit huolletaan, muotin kunto tarkastetaan ja tämän jälkeen muotti varastoidaan erilliseen muottivarastoomme odottamaan seuraavan sarjan ajoa.

 

 

Kysyttävää?

Plastone palvelee jokaista asiakastaan räätälöidysti. Kun tarvitsette muovi- ja muottituotannon erikoisosaamista ja kilpailukykyisen toteutuksen, ottakaa yhteyttä meihin. Osaava henkilökuntamme auttaa sopivan ratkaisun löytymisessä mielellään.

Katso tästä yhteystietomme