Laatu ja seuranta

header-7

 

Laatujärjestelmä

Noudatamme toiminnassamme ISO 9001:2015 sekä ISO 14001:2004 sertifioituja laatujärjestelmiä. Lisäksi Nurmijärven yksikkömme on sertifioitu terveydenhuollon laitteiden laatustandardin ISO 13485:2003 mukaan. Tuotannossamme on myös meidän MDD CE –merkillä varustettuja tuotteita.

Seurantamenetelmät

Laadunvarmistuksemme perustuu kaikille tuotteille laadittuihin erillisiin dokumentteihin, joissa on määritelty tuotteista tarkastettavat kohteet sekä tarkastustiheys. Jokaiselle tuotteelle on myös olemassa omat pakkausohjeensa sekä tarvittavat muut työohjeet. Mahdolliset reklamaatiot käsittelemme erikseen kunkin reklamaation osalta koottavalla ryhmällä, jossa on edustettuna ne henkilöryhmät, jotka voivat vaikuttaa reklamaation toistumisen estämiseen. Pyrimme aina löytämään poikkeaman aiheuttaneen perimmäisen syyn ja poistamaan sen. 

 

 

 

[/two_third]

plastone-oy-toimintapolitiikka-7-4-2016

Kysyttävää?

Plastone palvelee jokaista asiakastaan räätälöidysti. Kun tarvitsette muovi- ja muottituotannon erikoisosaamista ja kilpailukykyisen toteutuksen, ottakaa yhteyttä meihin. Osaava henkilökuntamme auttaa sopivan ratkaisun löytymisessä mielellään.

Katso tästä yhteystietomme