Terveydenhuolto

Valmistamme laadukkaita, tarkkoja ja edustavia tuotteita, jotka vastaavat terveydenhuoltoalan korkeisiin asiakas- ja tuotevaatimuksiin. Huippulaadun takaa kova osaaminen, puhdastilavalmistus ja sertifioitu tuotanto.

» Lue lisää

Sähkö ja elektroniikka

Sähkö- ja elektroniikkateollisuuden tuotteissa korostuvat käyttötarkoituksen mukainen raaka-ainevalinta, tuotteiden mittatarkkuus ja suursarjatuotannon mahdollistavat muottiratkaisut.

» Lue lisää

Muu teollisuus ja laitevalmistajat

Tarjoamme teknisiä muovi- ja silikonituotteita useisiin eri käyttötarkoituksiin. Asiakkaalle räätälöidyt tuotteet niin muovista, nestemäisestä silikonista kuin elastomeereista.

» Lue lisää
 

Ajankohtaista

  • Plastone lahjoittaa joulukortteihin ja -lahjoihin varatut rahat hyväntekeväisyyteen

    Tänäkin vuonna SAXO Group (SAXO Oy, Plastone Oy, Plastone Oü ja Mekalasi Oy) lahjoittaa joulukortteihin ja joululahjoihin varatut rahat hyväntekeväisyyteen. Tämän vuoden kohteeksi on valittu Suomen Punainen Risti
  • Plastonen logo muuttuu

    Plastone Oy:n logoa on muutettu lisäämällä omistajan SAXO Oy:n nimi logoon.  SAXO on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat monenlaisen yritystoiminnan kautta Poriin ja vuoteen 1781. SAXOn operatiivinen liiketoiminta