Terveydenhuolto

Valmistamme laadukkaita, tarkkoja ja edustavia tuotteita, jotka vastaavat terveydenhuoltoalan korkeisiin asiakas- ja tuotevaatimuksiin. Huippulaadun takaa kova osaaminen, puhdastilavalmistus ja sertifioitu tuotanto.

» Lue lisää

Sähkö ja elektroniikka

Sähkö- ja elektroniikkateollisuuden tuotteissa korostuvat käyttötarkoituksen mukainen raaka-ainevalinta, tuotteiden mittatarkkuus ja suursarjatuotannon mahdollistavat muottiratkaisut.

» Lue lisää

Muu teollisuus ja laitevalmistajat

Tarjoamme teknisiä muovi- ja silikonituotteita useisiin eri käyttötarkoituksiin. Asiakkaalle räätälöidyt tuotteet niin muovista, nestemäisestä silikonista kuin elastomeereista.

» Lue lisää
 

Ajankohtaista

  • Plastonen logo muuttuu

    Plastone Oy:n logoa on muutettu lisäämällä omistajan SAXO Oy:n nimi logoon.  SAXO on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat monenlaisen yritystoiminnan kautta Poriin ja vuoteen 1781. SAXOn operatiivinen liiketoiminta
  • Plastone Alihankintamessuilla 27.-29.9.2016

    Plastone on mukana Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 27.-29.9.2016. Alihankintamessuilla on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista. Tervetuloa moikkaamaan meitä halliin D osastollemme D-220