Ennen tuotantoa

header-7

 

CE JA MDD

​Meillä on kokemusta MDD:n mukaisesti CE-merkityistä tuotteista ja meidät auditoidaan vuosittain erikseen näiden tuotteiden osalta. CE-merkintä tuotteessa osoittaa, että valmistaja vakuuttaa tuotteen täyttävän sitä koskevien EU:n direktiivien vaatimukset ja että tuote on läpikäynyt mahdollisesti vaaditut tarkistukset. Euroopan talousalueella merkintä on pakollinen tietyissä tuoteryhmissä, kuten henkilösuojaimissa, leluissa, koneissa ja sähkölaitteissa. MDD –direktiivi 93/42/EEC määrittelee EU:n sisällä myytävien lääkinnällisten laitteiden turvallisuus- ja luotettavuusvaatimukset. Nämä vaatimukset koskevat sekä tuotteita että valmistajia.

Tuotannon suunnittelu

Tilauksen tullessa kuormitamme sarjan välittömästi tuotantoomme ja tämän perusteella vahvistamme asiakkaallemme toimitusajan. Toimitusvarmuutemme lupauksiimme verrattuna on vuonna 2013 ollut keskimäärin 99 %.

Tuotannon optimointi

Tuotanto optimoidaan tuotannon ylösajovaiheessa ja ajoparametrit tallennetaan elektronisesti konekohtaisesti.

Ostettavat komponentit ja palvelut

Tuotteeseen ostettavat komponentit ja palvelut varmistetaan tuotannonsuunnitteluvaiheessa.

Materiaalinkäsittely

Raaka-aineet siirrämme koneille raaka-ainejärjestelmällämme. Kuivattavia raaka-aineita varten meillä on keskitetty kuivailmakuivausjärjestelmä.

Puskurointivarastot

Asiakkaan kanssa erikseen sovituista tuotteista pidämme puskurivarastoja, joista toimitukset tapahtuvat tarvittaessa 24h kuluessa tilauksen tulemisesta.

Tuotteen elinkaarenhallinta

Tuotteen elinkaaren lopussa suunnittelemme yhdessä asiakkaamme kanssa tuotteen loppuelinkaaren volyymit ja sovimme muotin kohtalosta. Muotti voidaan joko säilyttää Plastonella odottamassa mahdollisia ennakoimattomia tarpeita, toimittaa asiakkaalle tai sitten romuttaa.

 

 

 

Kysyttävää?

Plastone palvelee jokaista asiakastaan räätälöidysti. Kun tarvitsette muovi- ja muottituotannon erikoisosaamista ja kilpailukykyisen toteutuksen, ottakaa yhteyttä meihin. Osaava henkilökuntamme auttaa sopivan ratkaisun löytymisessä mielellään.

Katso tästä yhteystietomme